Copywriter

Att vara copywriter är min grund, det jag är bäst på. Jag hamnade i reklambranschen 1997 för att jag är en skrivande och läsande människa. 

Jag jobbade på olika reklambyråer (inklusive min egen) 1997–2008, bland annat jobbade med Stiga, Klockmaster, Platen, Bürstner, Sterisol, Svensk vodka och svenska kyrkan.

Jag jobbade på Holistic som creative director 2008–2023. Och hela tiden skrev jag. Under mina 15 år på Holistic har jag skrivit mycket om hälsa.  Det finns många artiklar på Kurera och Glimja och Hälsokraft och många, många, många fler. 

I detta företag, A Pinch of Magic Publishing, som startade som på deltid 2021, har jag skrivit om sötningsmedel för Bayn, om säkerhet för SafeTeam, om jobbonärer för Veteranpoolen och om hästlastbilar för Clear Round

Läs mer i bloggen under Copywriter

Varför släpa efter när du kan göra en Clear Round. Det är säkert den tryggaste hästtransport du kan äga. Läs mer i bloggen.

Sveriges första miljöklassade hästlastbil. Det finns en styrka i att vara först, som ingen kan ta ifrån dig, mer än tiden. Läs mer i Bloggen.

Välkommen in på ett stelt samtal. En favorit från min tid på Holistic. Läs mer i bloggen.

Ett kosttillskott som berör HELA DIG. Konsten att säga något när man inte får säga något. Läs mer i bloggen.

Hallå, älskling! Kan du köpa… En annons på temat säga saker när man inte får säga något. Läs mer i bloggen.

Släpp in solen i ditt liv. Den bästa rubriken på ett tema som alla ville ha. Läs mer i bloggen.

Dessa två annonser om en tandläkare är de allra första annonserna som jag skrev copy till. När jag var lärling på Olai & Lindgrens reklambyrå 1998.

Rulla till toppen